Artikelnummer:
F019

Lindrothnorin Kråkjakt Med Uvbulvan

289 kr
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Vi har följt de erfarna kråkjägarna Rikard Lewander och Mikael Grankvist på en rad jakter med uvbulvan under sensommar, höst och vår. Resultatet är inte bara arga kråkor och många skott, utan dessutom många intressanta tips till dig som vill lyckas bättre med dina egna kråkjakter.

Jaktformen bygger som bekant på kråkornas ilska mot arvfienden berguven. På natten tar uven dem från nattkvist utan minsta problem, så när de får en chans att ge tillbaka i dagsljus tar de den mer än gärna. Men ibland är det nyfikenhet som drar kråkor till uven, snarare än aggression. Här får du veta när du kan förvänta dig det ena eller andra och hur det kan påverka jakten. Du får en rad tips på hur du väljer rätt plats för jakten, du får veta hur vädret inverkar och hur du ska välja precis rätt ögonblick för skottet. Samt mycket annat!

Men var lugn – trots att vi tagit oss tid för några korta effektiva intervjuer kommer det inte att råda den minsta brist på kråkskrän och hagelknallar. Välkommen till en rad tidiga morgnar med trädklättring, uvar, termoskaffe och krutrök.

Filmens längd: 1 timme 8 minuter

Språk: SvenskaRekommenderade tillbehör till denna produkt
Produkter
Kundtjänst

Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

[email protected]
 

Vi svarar säkrast vardagar
kl 09.00-12.00, därefter i mån
av tid

0243-230504

Frågor gällande din order
kan också mailas till

[email protected]

Betalsätt