Artikelnummer:
SRA851570

Sierra Match King 6mm/.243

629 kr
Vikt/Typ
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Sierra Match King

6mm/.243

Sedan introduktionen har 107 grain HPBT MatchKing kula använts framgångsrikt i en mängd olika tävlingsgrenar. Denna kula har satt nya rekord och vunnit nationella mästerskap i så olika tävlingar som National Match High Power och Silhouette. Dessa tävlingar har alla minst ett krav gemensamt: extrem precision på långa avstånd.

95 grain HPBT MatchKing  togs fram för att fylla behovet av ett lättare vikt alternativ till Sierra 6 mm 107 MatchKing. Den här kulan är ett populärt val för allt skytte som önskar mer fart eller minimal rekyl. Sierra skapade den här kulan av vår ständigt populära 6 mm 107 HPBT MatchKing-design med en lång ogive, liten meplat och förlängd boat tail för att bevara hastigheten även över långa avstånd, förbättra precisionen och minska vinddriften.

Även om de är erkända runt om i världen för rekordsättningsnoggrannhet, rekommenderas inte MatchKing® och Tipped MatchKing®-kulor för jakt. Även om MatchKing® och Tipped MatchKing®-kulor ofta används för varmintjakt, kommer deras design inte att ge samma tillförlitliga explosiva expansion vid motsvarande hastigheter i varmints jämfört med deras lätt mantlade Hornet, Blitz eller Varminter motsvarigheter. Denna kula kräver en vridningshastighet på 1×9” eller snabbare.Produkter
Kundtjänst

Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

[email protected]
 

Vi svarar säkrast vardagar
kl 09.00-12.00, därefter i mån
av tid

0243-230504

Frågor gällande din order
kan också mailas till

[email protected]

Betalsätt