Artikelnummer:
SRA852190

Sierra Match King 7,62/.30

719 kr
Vikt/Typ
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Sierra Match King

7,62mm/.30 100/ask

MatchKings® är stoltheten bland Sierras kulfamiljer, oöverträffad och verkligen världsklass i alla avseenden. Tävlingskyttar har förlitat sig på den konsekventa noggrannheten hos Sierras MatchKings® i årtionden, vilket resulterat i ett otal regionala, nationella och världsrekord vinster i antal som våra konkurrenter bara kan drömma om.

Ursprungligen designad och utvecklad för 300 meter internationella matcher, 150 grain introducerades i slutet av 1950-talet. Deras första stora tävlingsmatch var i Pan American Games 1959.

Sierra MatchKing®-kulor har satt standarden över hela världen för konsekvent precision i såväl handeldvapen som gevär. Alla 30-kaliber MatchKings har används för tävlingar allt från silhuettskytte till långdistansmåltävlingar.

Sierras berömda MatchKing®-design säkerställer enastående precision, flack kulbana och hög bibehållen fart med låg känslighet för sidvindar på alla avstånd. Även om de är erkända runt om i världen för rekordsättande precision, rekommenderas inte MatchKing® och Tipped MatchKing®-kulor för jakt. Även om MatchKing® och Tipped MatchKing®-kulor ofta används för varmintjakt, kommer deras design inte att ge samma tillförlitliga explosiva expansion vid motsvarande hastigheter i varmints jämfört med deras lätt mantlade Hornet, Blitz eller Varminter motsvarigheter.Produkter
Kundtjänst

Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

[email protected]
 

Vi svarar säkrast vardagar
kl 09.00-12.00, därefter i mån
av tid

0243-230504

Frågor gällande din order
kan också mailas till

[email protected]

Betalsätt