Artikelnummer:
SRA857755

Sierra Tipped MatchKing 7,62/.30

779 kr
Vikt/Typ
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Sierra Tipped MatchKing

7,62mm/.30 100/ask

Sierra har förbättrat ett segment av MatchKing-serien genom att lägga till en spets av acetalharts, vilket kröner Tipped MatchKing (TMK) kullinje. Den stora fördelen med att lägga till en spets till kulan är minskningen av luftmotståndet, vilket ger en mer gynnsam ballistisk koefficient.

På grund av alla årtionden av tävlings dominans med vår MatchKing i kaliber .30, Var det naturligt att .30 skulle finnas även i vår nya Tipped MatchKing (TMK) kul-linje.

155 grain Tipped MatchKing (TMK) kulan är ett utmärkt val för Palma, 3-Gun och samtliga långhållsgrenar.

Den 168 grain Tipped MatchKing (TMK) kulan är ett utmärkt val för F-klass (F Open) matcher, såväl som 3-Gun och olika andra tävlingar. På grund av den ballistiska fördelen som spetsen ger, kommer 168 Tipped MatchKing (TMK) att förbli supersonisk på 1 000 yards vid normala .308 Winchester-hastigheter, till skillnad från sin otippade motsvarighet MatchKing.

Även om de är erkända runt om i världen för rekordsättande precision, rekommenderas inte MatchKing® och Tipped MatchKing®-kulor för jakt. Även om MatchKing® och Tipped MatchKing®-kulor ofta används för varmintjakt, kommer deras design inte att ge samma tillförlitliga explosiva expansioner vid motsvarande hastigheter varmints jämfört med deras Sierras lätt mantlade Hornet, Blitz eller Varminter motsvarigheter.Produkter
Kundtjänst

Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

[email protected]
 

Vi svarar säkrast vardagar
kl 09.00-12.00, därefter i mån
av tid

0243-230504

Frågor gällande din order
kan också mailas till

[email protected]

Betalsätt