TIKKA T3x Hunter gängad TIKKA T3x HUNTER Gängad TIKKA T3x HUNTER Gängad TIKKA T3x HUNTER Gängad TIKKA T3x HUNTER Gängad TIKKA T3x HUNTER Gängad TIKKA T3x HUNTER Gängad


Artikelnummer:
TIKT3xHG.308Win

Dokument:
attachmentProduktblad

TIKKA T3x HUNTER Gängad

16 499 kr
Kaliber
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

 TIKKA

T3x HUNTER GEVÄR Gängad

Tikka T3x Hunter är gjord för jägaren med högsta krav på prestanda och innovation, men som samtidigt vill ha ett vapen med klassisk form och känsla. Stocken är utvald och bearbetad i bästa valnöt av Sakos kolvmakare. T3x Hunter finns i ett flertal olika kalibrar för både jakt - och sportskytte. Ett klassiskt vapen tillverkat med ett modernt tänkande som ger en ny dimension inom precision, pålitlighet... och jaktglädje. Tikka T3x Hunter finns även i vänsterutförande. 

FÖRBÄTTRAT GREPP
Syntetkolvarna på T3x har nya greppytor med assymetriskt mönster som skapar bättre friktion och ger ett absolut säkert grepp. 

MODULÄR KOLV
T3x med syntetkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock. Extra pistolgrepp och framstock säljs som lösa reservdelar. 

NY BAKKAPPA
T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning och låter dig fokusera på det viktiga. 

LJUDDÄMPAD SYNTETKOLV
Med ett skuminlägg har syntetkolvarna fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen. 

STYRHYLSA I STÅL
T3x slutstyckshylsa tillverkas i stål och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift och håller nu en kvalitet värdigt en Tikka. 

NYDESIGNAD OVANSIDA PÅ LÅDAN
Ovansidan av lådan har fått ytterligare infästningspunkter för montage av picatinnyskenor. Den har också rensats från de tidigare spåren så nu är det en mer hållbar design som dessutom är mer estetiskt tilltalande. 

STÖRRE UTKASTARPORT
T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan. 

REKYLKLACK I STÅL
För ytterligare förbättrad livslängd på rekylklacken så tillverkas den numera i stål.Produkter
Kundtjänst

Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

[email protected]
 

Vi svarar säkrast vardagar
kl 09.00-12.00, därefter i mån
av tid

0243-230504

Frågor gällande din order
kan också mailas till

[email protected]

Betalsätt