TIKKA T3x Lite Adjustable TIKKA T3x Lite Adjustable TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad


Artikelnummer:
TIKT3xLAG.308Win

TIKKA T3x LITE ADJUSTABLE Gängad

16 995 kr
Kaliber
Höger/Vänster
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

 TIKKA

T3x LITE ADJUSTABLE GEVÄR Gängat

Tikka T3x lite är en av Sveriges absolut populäraste studsare. Nu vidareutvecklas den med en multijusterbar kolv. 

Vapnet är enkelt justerbart både i längd och höjd och passar utmärkt för den som vill använda samma vapen oavsett jaktform eller årstid. 

I och med att man enkelt kan justera både kolvkam och längden på vapnet är det lätt att få ett vapen som passar vid jakt med olika typer av optik. 

Längden justeras med de dubbla 4 mm mellanläggsbrickorna. Tikka T3X Lite Med ett skuminlägg har syntetkolvarna fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen.

T3x med syntetkolv har utbytbara pistolgrepp med två olika vinklar. Ett öppnare och ett brantare med lite mer handutfyllnad. Kolven ger även möjlighet att sätta på eller ta av en bredare framstock.

NY BAKKAPPA
T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning och låter dig fokusera på det viktiga. 

LJUDDÄMPAD SYNTETKOLV
Med ett skuminlägg har syntetkolvarna fått mindre resonanseffekt och du kan ta dig fram tystare i skogen. 

STYRHYLSA I STÅL
T3x slutstyckshylsa tillverkas i stål och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift och håller nu en kvalitet värdigt en Tikka. 

NYDESIGNAD OVANSIDA PÅ LÅDAN
Ovansidan av lådan har fått ytterligare infästningspunkter för montage av picatinnyskenor. Den har också rensats från de tidigare spåren så nu är det en mer hållbar design som dessutom är mer estetiskt tilltalande. 

STÖRRE UTKASTARPORT
T3x har en djupare och längre utkastarport för ett förbättrat utkast, och gör det även enklare att skottvis toppmata bössan. 

REKYLKLACK I STÅL
För ytterligare förbättrad livslängd på rekylklacken så tillverkas den numera i stål.Produkter
Kundtjänst

Välkommen att kontakta vår kundtjänst.

[email protected]
 

Vi svarar säkrast vardagar
kl 09.00-12.00, därefter i mån
av tid

0243-230504

Frågor gällande din order
kan också mailas till

[email protected]

Betalsätt